söndag 13 mars 2011

OSLIPAT SKÄR 5




Onsdagen den 16:e mars:

Soran Ismail är killen som rekordung tog Plats i Parlamentet i TV4 och sedan dess inte lämnat våra medvetanden. Med lätt bitterhet i rösten dissekerar han våra liv, tankar och handlingar med en oerhörd charm. En liten människa med stora tankar. Soran har dessutom synts i program som Roast på Berns och RAW. Han är dessutom en uppskattad morgonherde i Morgonpasset i P3.


Valle Westesson är mannen som gör vad som faller honom in. Han har gjort radio i Hej Domstol och teve i bland annat Hej rymden och Robins. Som en kombination av den busige 7-åringen och den sjuka gubben gör han humor av de mest infekterade ämnen.

Erik Börén är DJ:n som blev komiker som blev radiopratare. Han debuterade på Oslipat och vi är glada att han är klubben trogen både som komiker och DJ. Erik är ren energi och påhittighet. Senast vann han tävlingen Humorhimlen i P3. Se honom live ikväll!

Emma Wessleus är en ung stockholmska som började med ståupp för ett par år sedan och således redan får anses rutinerad. Hon bjuder på energi, charm och intelligenta funderingar.

Lina Linderberth är en lokal aspirerande komiker som bara kört en handfull gigg, men som vi gillar så mycket att vi genast erbjöd henne att komma och besöka Oslipat.

Handla biljett här: http://www.kulturcentralen.nu/i/?6409

2 kommentarer:

  1. Hej igen Oslipat!

    Nu såg vi än en gång SAC stå utanför Tangopalatset och att tvisterna fortfarande inte verkar vara lösta (iaf inte när vi gick förbi). Då tar vi helt enkelt tillfället i akt och deklarerar svart på vitt att vi inte tänker gå på något av Tangopalatsets arrangemang. Det gör vi alltså inte för att misskreditera Oslipat, utan för att låta bli att stödja oseriösa agerande från ägaren på Tangopalatset.

    Hoppas på att tvisten löser sig och på att kanske kunna komma tillbaka i framtiden!

    Mvh
    Anna och Anna-Pia

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Välkomna tillbaka när tvisten är löst.

    Med vänlig hälsning,
    Marcus

    SvaraRadera