fredag 25 mars 2011

OSLIPAT SKÄR 7


Ann Westin är komikern som tar varje lokal hon uppträder i med storm. Ann är en av våra mest erfarna komiker och har två gånger blivit utsedd till Sveriges bästa kvinnliga komiker. Ann förenar fysiskt utspel och trumpen charm till en ståuppshow av högsta kvalitet. Ann dök upp onannonserad hos oss för ett par år sedan, nu är vi stolta att kunna presentera henne på riktigt!

Måns Nilsson behöver egentligen inte presenteras för Oslipatpubliken, ni vet redan att han är ena halvan av Anders & Måns och att han alltid levererar. Måns har på senaste tiden satsat allt mer på ståupp och har den senaste tiden levererat fantastiskt nytt material som är både smart, oväntat och sjukt.

Marja Nyberg är komiker och illustratör och ses just nu i SVT plays serie Marja Nyberg - nöjesreporter, där hon undersöker nöjet i vardagliga sysslor. Marja är en absurdistisk och charmig komiker som får folk att vilja se mer.

Hanna Danmo är komikern som det är både lätt och svårt att diagnosticera. Med avstamp i sitt eget liv lyckas hon få publiken att kikna av skratt. Hanna har de senaste åren gjort stor succé på Stockholms klubbscen och nu är vi glada att hon för andra gången gästar oss.

Hans Ingemansson är kanske mest känd som hammondorganist i gamla Älmhultsbandet The Creeps. Nu gör han ståuppdebut i Malmö. Vågar vi säga: Ooooh, we like it?

Gästkonferencier: Anders "Ankan" Johansson

OBS! Kvällen hålls i källaren!

Biljetter hittar du här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar