söndag 10 april 2011

OSLIPAT SKÄR 9


Onsdagen den 13:e april kommer följande fem guldkorn till Oslipat:

SIMON SVENSSON är programledare för P3:s Tankesmedjan, Sveriges enda riktigt bra satirprogram för tillfället. På Oslipat har man kunnat se honom många gånger och varje gång överraskar han med att vrida till logiken flera varv på en mängd helt olika ämnen. Simon är inget mindre än en virtuos standupare.


ERIK LÖFMARCK är en av komikerna bakom den politiska ståuppklubben Lobbyn i Stockholm. I grunden är han sociolog och använder sin...a skills till att göra intressant och väldigt rolig standup.

CECILIA RAMSTEDT levererar humor som smakar salt. Den är ofta rå, men aldrig hjärtlös. Svart och chockerande, men aldrig dum.

PETRINA KARLSSON bjuder också på svart humor med chockeffekter. Men hennes ödmjuka och extremt charmiga framtoning gör att det är helt omöjligt att inte älska det som kommer ur hennes mun.

HENRIK BLOMKVIST har intelligent humor som ofta gränsar till det smått surrealistiska. I Stockholm är han en av två som driver klubben El Mundo, som är många komikers absoluta favoritklubb bland Sveriges alla gratisklubbar.

Insläpp kl.19.00

Biljett hittar du här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar