fredag 18 februari 2011

OSLIPAT SKÄR 2


















På onsdag, den 23 februari, har Oslipat sin första ordinarie kväll i källaren. Fram tills nu har källaren varit reserverad för speciella arrangemang, men nu när Oslipat kör varje vecka kommer vi att använda källaren mer. Ni som inte redan har varit där kommer att upptäcka att det är en lokal som gjord för standup. Intim och med tegelvägg.
Följande komiker kommer ni att få se:

Jesper Rönndahl. Mannen som det är omöjligt att inte älska. Och varför ens försöka? Med Veberöd-dialekt hittar han alltid nya oväntade ämnen som han skämtar om på sitt unika sätt. Ingen ståuppkomiker i Sverige är lika produktiv som Jesper, och ändå håller han toppnivå hela tiden.

Behrad Rouzbeh är Stockholmskomiker som skämtar mycket om manlighetsideal i den förvirrade tid vi lever i. Om du inte redan har sett honom på Oslipat så kan du gör...a dig redo för att få en ny kompis på scen.

Johannes Finnlaugsson är kort och gott Malmös, kanske Sveriges, skickligaste skämtskrivare. Du har skrattat åt hans skämt i framför allt Robins, men också i många andra sammanhang. Kom och se honom släppas lös utan restriktioner!

Carolina Svensson är ett av Malmös stora framtidslöfte. Med butter leverans levererar hon skämt lika välskrivna som proffsens.

Konferencier: Fritte Fritzson

Kvällen kommer säkert att bli slutsåld. För att vara säker på att få plats köp biljett i förväg: http://www.kulturcentralen.nu/i/?6306

Insläpp 19.00 (kom i god tid, biljett garanterar inte sittplats)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar